Kaapverdië 4,5 sterren All Inclusive 8 dagen in het RIU TOUAREG resort voor maar €638

Kaapverdië 4,5 sterren All Inclusive 8 dagen in het RIU TOUAREG resort voor maar €638

Kaapverdië of de Kaapverdische Eilanden, officieel de Republiek Kaapverdië, is een land bestaande uit een eilandengroep van vulkanische oorsprong voor de westkust van Afrika in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Op dit prachtige eiland ligt het mooie 4,5 sterren resort RIU TOUAREG waar u all inclusive kunt genieten van een fantastische vakantie.

Naar aanbieder

RIU Touareg RIU Touareg

RIU Touareg

RIU Touareg lijkt als een fata morgana te ontstaan als je over de toegangsweg in het ongerepte zuiden van Boa Vista rijdt. Wie kiest voor dit sprookjesachtige hotel, kiest voor genieten op hoog niveau. All Inclusive in Hotel RIU Touareg betekent ontspannen in luxe. Van de barman tot die lieve housekeeper: het hele RIU-team staat klaar om je een onvergetelijke zonvakantie in Lacacão te bezorgen.

Naar aanbieder

€638.00 €874.00

Naar aanbieder
  • NORMAAL

    €874.00
  • U BESPAART

    €236.00
Accommodatie informatie

<b>Sterren:</b><i class="fa-star fa tsb__star"></i><i class="fa-star fa tsb__star"></i><i class="fa-star fa tsb__star"></i><i class="fa-star fa tsb__star"></i><i class="fa-star fa tsb__star"></i><br> <b>Beoordeling:</b> 8.7<br> <b>Reisduur:</b> 8 dagen<br> <b>Bestemming:</b> Kaapverdië<br> <b>Luchthaven:</b> n.v.t.<br> <b>Reisperiode:</b> Juni<br>

Meer lezen..