Kroatië camping Valkanela *** nu vanaf 78,- te boeken bij Suncamps

Kroatië camping Valkanela *** nu vanaf 78,- te boeken bij Suncamps

Kroatië is het vakantieland in opkomst. Heerlijk weer in de zomer! Nog goed aan te rijden met de auto als je dit vergelijkt met een Spanje, Italië of Zuid-Frankrijk. Alleen een heeeel stuk goedkoper! Neem nou camping Valkanela! Een prachtige 3-sterren camping gelegen aan een groene baai tussen Vrsar en Funtana. De camping is voorzien van ruime kampeerplekken aan zee, op de weide of bij schaduwrijke pijnbomen.

Naar aanbieder

Verder vind u er een nieuw aangelegde zwembadencomplex, animatieprogramma, minigolf, vele watersporten, winkeltjes, horeca, tafeltennis, tennis en ga zo maar door. Voor de prijs hoeft u het helemaal niet te laten, want tijdens het hoogseizoen is camping Valkanela nog steeds veel voordeliger dan een gemiddelde camping in bijv. Frankrijk, terwijl u in het laagseizoen belachelijk goedkoop hier kunt kamperen.

Naar aanbieder

€78.00 €110.00

Naar aanbieder
  • NORMAAL

    €110.00
  • KORTING

    29%
  • U BESPAART

    €32.00
Accommodatie informatie

<b>Sterren:</b><i class="fa-star fa tsb__star"></i><i class="fa-star fa tsb__star"></i><i class="fa-star fa tsb__star"></i><br> <b>Beoordeling:</b> 8.1<br> <b>Reisduur:</b> 3<br> <b>Bestemming:</b> Kroatië<br> <b>Luchthaven:</b> nvt<br> <b>Reisperiode:</b> September<br>

Meer lezen..