Tunesië 5 sterren All inclusive 8 dagen voor maar €413 in het LTI BELLEVUE PARK

 • Tunesië
 • Tunesië all inclusive

Tunesië 5 sterren All inclusive 8 dagen voor maar €413 in het LTI BELLEVUE PARK

Tunesië, officieel de Republiek Tunesië, is een land in Noord-Afrika grenzend aan Algerije en Libië en aan de Middellandse Zee. Het behoort tot de Maghreblanden, waartoe ook Marokko, Mauritanië, Algerije en Libië worden gerekend. U kunt hier heerlijk genieten van een zonvakantie en dat voor maar 413 euro.

Naar aanbieder

LTI BELLEVUE PARK LTI BELLEVUE PARK

LTI BELLEVUE PARK

Klasse en kwaliteit zit in de details. De vriendelijkheid van het personeel is niet gespeeld maar voelt oprecht. Het personeel is er om jouw vakantie perfect te maken. Het gaat vaak om die kleine dingen. Bellevue Park is al jaren een topper in ons programma en is exclusief bij ons te boeken. Tijdens je verblijf geniet je van de uitgebreide All Inclusve formule: fijne buffetten, persoonlijke service en een leuk animatieprogramma. Er is voor ieder wat wils: geniet van een massage, neem een duik in het zwembad of probeer alle toetjes uit in het restaurant. Wat is vakantie toch fijn!

Naar aanbieder

€413.00 €625.00

Naar aanbieder
 • NORMAAL

  €625.00
 • KORTING

  34%
 • U BESPAART

  €212.00
Accommodatie informatie

<b>Sterren:</b><i class="fa-star fa tsb__star"></i><i class="fa-star fa tsb__star"></i><i class="fa-star fa tsb__star"></i><i class="fa-star fa tsb__star"></i><i class="fa-star fa tsb__star"></i><br> <b>Beoordeling:</b> 8.6<br> <b>Reisduur:</b> 8 dagen<br> <b>Bestemming:</b>Tunesië<br> <b>Luchthaven:</b> n.v.t.<br> <b>Reisperiode:</b> Juni<br>

Meer lezen..